Черна 156, софииска 3332, с клубен надпис на задния джам, се събаряше днеска от тротоара на Кост. Величков.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Сива 2.0 166ТС СА7774кн току що на Лукойла на Конст Величков...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Сива 147 СА2920 с Ехтреме лепенка отзад днес на кръстов на Софийския....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщениеСутринта за пореден път видях червената 146 JTD с надписи Joker и Alfisti.bg.
Този път беше на цариградско посока плискаАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМисля, че е на Цвети.156 SW '02
Comment
-
Сива 156 с бургаска регистрация и спойлер я мернах днес пред поликлиника "Свети Иван Рилски" на бул."Нристо Ботев" в Стара Загора.
Номера започваше 57.. нещо такова.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеОвча купел...2 мисля на светофара към университета черна 155 със голямото крило(пейка) от 156,да си казва кой е колегата.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Кой беше със 145-цата дето ми свирна и махна неска на кръстовищ на др.цанков и българия....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениечервена 145ца с клубен стикер на задния джам, СА4928МС седи пред офиса до мойта в момента
за номера не съм сигурна, че то в тая кал"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment